Träningsvärk!

För första gången på två och ett halvt år fick jag äntligen chansen att ta en solotur med cyclocrossen. Att ta Skeppshulten med en liten en som sitter och tjoar i cykelvagnen är helt underbart. Men känslan av att sätta sig på Konan och bara ge järnet är nästan berusande.

Färden gick mot havet. Med medvind i ryggen och 7 kilometer lätt nedförslut vill man bara skrika högt av cykelglädje. Nere vid hamnen blev det en kort stund av kontemplation. Havsbrisen svalkade rätt duktigt så det blev till att hoppa upp på hojen igen. På tillbakavägen blev det en svettig kamp med uppförsbackar och byiga motvindar på 13 sekundmeter. En bra grogrund för träningsvärk.

Vårlandskap

 

Vid havet

 

På väg

Det gäller att passa på mellan tentorna!

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet