Nej, nu är det dags!

Att gå igenom älsklingshojen och komma igång med cyclocrossen igen. I somras var det lite väl mycket treväxlad damcykel med tung cykelvagn i släptåg. I år är det jag som tar cyclocrossen och Per som kopplar cykelvagnen på sin hybrid. Nu ska det gå undan!

Men vart tog våren vägen? På tomten ligger fortfarande ett halvmeter tjockt lager snö kvar. Hela mars gick i vinterns tecken med svinkalla nätter och dagar som knappt orkade treva sig över nollan. Längtan efter att avnjuta vårsolen på altanen har stannat vid just en längtan, för på altanen är det ett kompakt snöberg som verkar ha bestämt sig för att stanna.

Och vart tog bloggandet vägen? Jo, efter en riktigt tung vinter börjar lusten spira igen. Det finns en berättelse som inte är berättad ännu… Medan våren blygt tar små stapplande steg får berättelsen om D sakta mogna fram…

Inspektion

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet