Macho man

Häromdagen var jag ute och promenerade med Rasmus. Pojken var inget vidare sugen på snölek och somnade i vagnen direkt när vi kom ut. Som vanligt gick vi ner till sjön och därefter en runda genom området. Då kom de – machomännen på snöskotrar. Iklädda jätteballa kamouflageoveraller á la operation dessert storm och rånarhuvor. Med snabba girar bredsladdade de på de små vägarna mellan tomterna. Ett moln av avgaser lade sig över vägen. Visst saktade de ner och nickade artigt när de passerade mig och Rasmus . Men herregud, vilket oväsen dessa fordon för!

Rasmus vaknade direkt och blev jätteförbannad efter att ha blivit väckt från sin behagliga dvala. Så det var bara att vända och gå hem igen. Varför måste vissa karlar ha leksaker som far fram med abnorma hastigheter och väsnas och stinker så mycket som möjligt? Och hur lämpligt är det att framföra dessa monster i ett bostadsområde?!

Riktiga män ger sig ut på en långtur på cykeln när det femton minusgrader!

Novembersnö

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet