Den efterlängtade pjäsen

Nej, vi är varken materialister eller shopaholics. Men nu har vi köpt en pryl som verkligen värmer långt inne i hjärteroten.

Hösten har som bekant varit kylig. Till och med ovanligt kylig, till vårt stora förtret. Huset är dessutom hur dåligt isolerat som helst vilket har inneburit plågsamt kalla morgnar. Nätterna har vi överlevt tack vare ett välinvesterat duntäcke.

Men nu står den äntligen där – kaminen!

kamin

Det retliga är att vi måste ge oss till tåls med att elda tills sotaren varit här och inspekterat den på måndag. Ni kan gissa att det är frestande att tjuvstarta när inomhustemperaturen kryper ner till runt tretton grader om morgnarna.

Helgen kommer att bli kylig. Men bara att den nu står där ger en känsla av välbehag och värme.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet