Snart vår!

Just nu när kylan lägger sig över landet kan det kännas långt till våren och de första värmande solstrålarna. Men planeringen inför vårsäsongen pågår för fullt. Om knappt två månader ska de första fröna förkultiveras. Det är bråttom med förberedelserna. Arbetet med att få undan de fallna jättarna som ligger som plockepinn kors och tvärs över hela tomten pågår för fullt . Innan man vet ordet av ska småplantorna ner i jorden och då måste, förutom virrvarret av granar, även stubbar, rötter och återstående sly vara undanröjda. Det blir ljusare för var dag och rätt som det är står man där i vårsolen med varmbänkar fulla av små plantor ivriga att komma ut i köksträdgården.

120103_arborister026_2

Samma sak gäller sommarens cykelresor. God planering startar tidigt. Men det tar vi i en annan avdelning!

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet