Hemma

Budgivningen gick av stapeln. Efter att ha varit tämligen ensam på arenan dök det plötsligt upp ännu en intressent.Som tur var verkade det som om jag hade talang för budgivning. Min konkurrent tröttade jag ut rätt snabbt och efter en veckas dragkamp och en inte allt för stor förlust var huset vårt! Rasmus hade äntligen fått det jag lovat honom sedan han låg och sparkade i magen. Ett hem på bästa tänkbara ställe mitt i naturen, nära havet, i ett område fullt med barnfamiljer och bara en timme från stadsliv och kultur. Nu var det bara att kavla upp ärmarna och få huset beboeligt. Besiktningsmannen som vi kallat dit lämnade över en lång lista med åtgärder. För att se det från den positiva sidan – en praktisk checklista inför renoveringen. Bara att bocka av punkt efter punkt…
DSC00197
%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet