Biodynamisk inspiration

Vi närde fortfarande drömmen om det sköna Sörmland och åkte på visning efter visning. Våren nalkades med stormsteg och magen växte sig allt större. Våra kritiska ögon var inte nådiga mot objekten. Kraven var höga. Inte ville vi köpa något som inte skulle uppskattas av vår blivande medarbetare. Det skulle finnas ytor för en ekologisk köksträdgård, ett trevligt grannskap med många barnfamiljer och så lite biltrafik som möjligt för att främja barnets möjligheter att röra sig fritt. Huset skulle vara friskt och inte innehålla några skadliga byggnadsmaterial, samtidigt som det inte fick kosta för mycket. Lycka till!

Vi plöjde igenom fastighetsannonserna från morgon till kväll och kalendern fylldes av visningar. Till slut började jag misströsta medan Per höll modet uppe. Bebisen sparkade otåligt i magen ”Men mamma, du måste ju hitta något nu. För jag kommer snart!”
Till slut lade jag ner garden och gick med på de skakiga bilresorna bara för att få fika hos antroposoferna i Järna.

Kulturhuset i Järna

Kulturhuset i Järna

 

Biodynamisk lunch - vilken kick!

Biodynamisk lunch – vilken kick!

 

Efter fikat gick vi ner till butiken och köpte ekologiska produkter

Efter fikat gick vi ner till butiken och köpte ekologiska produkter

Vi vill passa på att rekommendera den lilla butiken Nibble Trädgård som har ett stort utbud av ekologiska och biodynamiska produkter.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet