Snabba puckar…

Trodde vi… Nej, någon direkt betänketid blev det aldrig. Redan på annandagen ringde den unga mäklaren och frågade till vilken adress hon skulle skicka kontraktet. Vi blev aningens förvånade över denna hast och frågade varför det var så bråttom. Mäklaren började komma med en rad olika anledningar – ”Säljaren ville att just vi skulle köpa…” ”Det vore väl underbart att få flytta in så fort som möjligt…” osv.

Det är vid sådana här tillfällen man börjar dra öronen åt sig.Vår entusiasm hade mäklaren effektivt dödat med sitt desperata trugande. Men den unga mäklarens säljteknik gjorde oss nyfikna. Vi bad mäklaren om ännu en visning. För att göra saken ännu värre för sig själv ville hon först inte gå med på det och hotade med att skicka kontraktet till den andra spekulanten istället. Hon lade på men ringde igen efter ett par dagar och erbjöd en till visning.

Så bar det åter av till hjärtat av Södermanland…

sodermanland2

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet