Att lämna allt…

Stadens magnetism höll oss kvar år efter år. Närheten till  kultur, nöjen och inspirerande möten kändes oumbärlig. Vi älskade att spontant kunna besöka en utställning genom att bara ta en promenad till museet; eller att möta upp vänner på en närbelägen restaurang; eller att efter en kort cykeltur nå en vacker stadspark för en sommarpicknick…

100602Waldemarsudde

Waldemarsudde_0742

Språnget att lämna stadens bekvämlighet kändes stort. Samtidigt växte lusten att ta klivet mot total förändring allt mer. Det var på höstkanten förra året som vi fattade det slutgiltiga beslutet att lämna staden för ett liv på landet.  Att skapa något helt nytt, med vår egen fantasi och våra egna idéer. Att leva ut kreativiteten till fullo med de möjligheter som ytorna på landet erbjuder. Det var vår blivande medarbetare Rasmus som äntligen fick bollen att rulla.

Jakten hade börjat…

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet